Jdi na obsah Jdi na menu
 


STAVEBNÍ ÚPRAVY HASIČSKÉ ZBROJNICE KŘETÍN

Dotační projekt „Stavební úpravy hasičské zbrojnice Křetín - 2.N.P." byl realizován v období září - prosinec 2017. Celková hodnota realizace činí 258.364,50 Kč.

V rámci akce byly provedeny stavební úpravy 2.N.P. hasičské zbrojnice ve Křetíně. Stavebními úpravami vznikla šatna a sušárna zásahových oděvů členů JSDH. Byla provedena podlaha včetně izolace a podlahové krytiny z PVC, dřevěné obklady podkroví a výmalba. V nově vzniklém prostoru byla provedena elektroinstalace a vybudováno nové schodiště z 1.NP.

Zásadní stavební úpravy budovy hasičské zbrojnice proběhly již v minulých letech. Provedení úprav 2. N.P. logicky navazuje na předcházející etapy rekonstrukce budovy, vede k završení několikaleté snahy o modernizaci hasičské zbrojnice v Křetíně.

Projekt „Stavební úpravy hasičské zbrojnice Křetín - 2.N.P." byl spolufinancován Jihomoravským krajem na základě smlouvy o poskytnutí dotace z rozpočtu Jihomoravského kraje č. 045448/17/OKH, v rámci dotačního programu Podpora jednotek sborů dobrovolných hasičů obcí Jihomoravského kraje na období 2017-2020. Výše dotace činí 140.000,- Kč.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář